Magnevits - 60 tablets - LEPIVITS

Satisfait ou rembourséSatisfait ou remboursé Échange en magasinÉchange en magasin Paiement à l'expédition.Paiement à l'expédition.

MAGNEVITS - LEPIVITS

Ben je gestrest, moe, overwerkt? Vergeet niet uw magnesium supplement.

Voedingssupplement sterk gedoseerd in magnesium, gecombineerd met alle vitaminen van groep B en taurine om de normale werking van het zenuwstelsel te bevorderen.

Complex van magnesium rijk aan: 

 • Magnesium bisglycinaat
 • Vitamine B1
 • Vitamine B2
 • Vitamine B3
 • Vitamine B5
 • Vitamine B6
 • Vitamine B8
 • Vitamine B9
 • Vitamine B12
 • Taurine

* Magnesium helpt verminderde vermoeidheid, stress en spierkrampen *.

* SEELIG M. S., «Consequences of magnesium deficiency on the enhancement of stress reactions; preventive and therapeutic implications (a review)», J Am Coll Nutr, 1994; 13 (5): 429-446.

More details

Based on 2 reviews

Show reviews

15,00 €

Availability: This product is no longer in stock

Add to wishlist

Share

Bevorder magnesium inname in combinatie met B-groep vitamines en taurine om absorptie en celretentie te verhogen !

De triade van een magnesiumcomplex dat een goed percentage van magnesium biobeschikbaar element bevat, gecombineerd met B-vitamines en taurine, is een perfect gebalanceerde oplossing om de magnesiumtekort te corrigeren.

Ontbreekt u magnesium?

Volgens de meest recente gegevens brengen 1000 calorieën 120 mg magnesium. De gemiddelde calorie-inname voor vrouwen is 1.700 calorieën, ze kreeg 204 mg en man (op een 2.200 calorieën) in plaats van 264 aanbevelingen die zijn ingesteld in Europa tot 375 mg en de Verenigde Staten op 420 mg per dag. De magnesiaanse inname door het dieet is daarom dagelijks te kort van 100 tot 220 mg. Hierbij wordt de stress van het dagelijks leven toegevoegd die verantwoordelijk is voor een significant verlies van magnesium (urineuitscheiding). Dit stressgeïnduceerde urineverlies leidt tot een extra tekort van magnesium in de orde van 100 tot 200 mg.

De negatieve effecten van een gebrek aan magnesium op de gezondheid

Een tekort aan magnesium wordt gewoonlijk geassocieerd met meerdere toestanden of gevoel van ongemak (stress, pijn, vermoeidheid) [1] die broedplaatsen voor infecties of ontstekingsziekten verschillende pathologieën kunnen maken en het genereren (depressie, slapeloosheid, neuromusculaire aandoeningen, fibromyalgia , reuma, cardiovasculaire problemen, allergieën, psoriasis, prikkelbare darm syndroom, de ziekte van Crohn, hyperthyreoïdie, hartaanval, enz.) [2] [3] [4].

Voeg B-vitamines en taurine toe aan magnesium supplementen

Magnesium is de tweede meest voorkomende kation in cellen en is ook de coenzymatische katalysator van bijna 400 basis biochemische reacties op de energieproductie. De productie van energie in de mitochondriën wordt beschouwd als magnetisch afhankelijk.


Om effectief tegen deze tekortkomingen alomtegenwoordig in onze samenleving handelen, het laboratorium Lepi Vits creëerde een bisglycinaat basis van magnesium complex (oplosbare organische vorm) sterk geconcentreerde biologische beschikbaarheid, gecombineerd met alle B-vitamines en taurine ter vergemakkelijking absorptie en retentie van magnesium op cellulair niveau.

Terecht, de B-vitaminen zijn cofactoren voor energieproductie met magnesium en wordt geactiveerd door fosforylering coenzym. Vitamine B6 pyridoxalfosfaat PLP geactiveerd, maakt de productie van taurine, serotonine en glutamaat in de transformatie van GABA, anti-angst neurotransmitter.

Wat de taurine betreft, benadrukken diverse studies zijn rol als "het opslaan van magnesiumhormoon" [5] die de intracellulaire magnesiumbesparing bevorderen. Deze studies hebben ook waargenomen de synergetische rol van taurine [6] met magnesium in ionentransport magnesium / calcium en natrium / kalium, dus osmotische regulering, met anti-waterretentie effect stabiliseren celmembranen, receptor regulator, antioxidant en anti-inflammatoire.

Bio-beschikbaar magnesium supplement

De voordelen van magnesiumbisglycinaat

Magnesium bisglycinaat is een 3e generatie organisch zout. In vergelijking met anorganische magnesium eerste generatie (chloride, oxide) en organische vormen van de tweede generatie (citraat, lactaat, malaat aspartaat en magnesium heeft zuurverwijderend effect), de bisglycinaat zout een gecheleerde vorm biologisch beschikbaar en goed geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal .


In feite worden de bisglycaten goed geduld door het organisme dankzij hun zogenaamde covalente bindingen met twee glycines (natuurlijke aminozuren). Zij hebben daarom betere verteringsdolerantie en grotere biologische beschikbaarheid. De door de EFSA gegevens tonen aan dat bisglycinates mineralen zijn biologisch beschikbaar na orale toediening.

Magnesiumbisglycinaat heeft een hogere concentratie van magnesium element (Mg 16%), in vergelijking met andere generatie zout derde zoals magnesiumglycerofosfaat (12% Mg). Ondanks de uitstekende oplosbaarheid in vet, kan glycerofosfaat teveel fosfor te brengen in het bloed en het genereren van metabole aandoeningen aan mensen met nierfalen.

Geen wetenschappelijk onderzoek heeft een nadeel voorgedaan met betrekking tot het gebruik van magnesiumbisglycinaat.

Voedingsinformatie van Magnévits Plus

Actieve Ingrediënten 2 tabletten
AJR%
Magnesium element 400mg 106
Taurine 300mg -
Vitamine B1 4,2mg 382
Vitamine B2 4,8mg 343
Vitamine B3 54mg 337
Vitamine B5 18mg 300
Vitamine B6 9mg 428
Vitamine B8 450µg 900
Vitamine B9 400µg 200
Vitamine B12 3ug 120

[1] SEELIG M. S., «Consequences of magnesium de_ ciency on the enhancement of stress reactions; preventive and therapeutic implications (a review)», J Am Coll Nutr, 1994; 13 (5): 429-446.
[2] Seelig Mildred, Magnesium de_ ciency in the pathogenesis of
disease, NATO Advanced Study Institute Ressources, 1980
[3] Seelig Mildred, Rosanoff Andrea, The Magnesium Factor, how one
simple nutrient can prevent, treat and reverse high blood pressure,
heart disease, diabetes and other chronic conditions, Avery, 2003
[4] Begon S, Pickering G, Eschalier A, Dubray C, Magnesium and
MK-801 have a similar effect in two experimental models of neuropathic
pain, Brain Res. 2000;887(2):436-9
[5] Durlach J, Durlach V, Speculations on hormonal controls of magnesium
homeostasis: a hypothesis, Magnesium, 1984; 3(3):109-31
[6] Huxtable R. J., Physiological actions of taurine, Physiol Rev, 1992;
72 (I): 101-163
Conditioning
60, 90 of 120 tabletten.
Samenstelling
Magnesiumbisglycinaatcomplex 900mg - Loadmiddel: Microkristallijne cellulose, Rijstzetmeel, Hydroxypropylcellulose - Taurine - Nicotinamide (Vitamine B3) - Anti-koekmiddelen: Stearinezuur, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat - D-pantothenaat calcium D pantothensuur) - Pyridoxine hydrochloride (vitamine B6) - Riboflavin
Hoofdaanduiding
Stress
Specifieke indicatie
Stress
Gebruik
2 tabletten per dag met een glas water bij de maaltijd
Recommandations
Het is raadzaam de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Een voedingssupplement is geen drug. Buiten het bereik van kinderen. Informeer uw arts en / of apotheker als gelijktijdige medicatie. Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, vraag uw therapeut. Bewaar uit de buurt van licht en vocht.
Meldingsnummer
NUT/PL 2406/24

Customer reviews

Reviews about this product
0
1★
0
2★
0
3★
0
4★
2
5★
10/10


Based on 2 reviews

 • Ingrid D.
  Published 06/08/2020 à 21:03 (Order date: 25/07/2020)
  5

  livraison impeccable

 • Georges V.
  Published 28/05/2020 à 09:37 (Order date: 17/05/2020)
  5

  Efficace et sans effet négatif sur la digestionSimilar products

Related articles on blog

No related articles on blog

ga('send', 'pageview')