Coenzyme Q10_90 V.GELS-LEPIVITS

Satisfait ou rembourséSatisfait ou remboursé Échange en magasinÉchange en magasin Paiement à l'expédition.Paiement à l'expédition.

NATUURLIJK CO-ENZYM Q10

De natuurlijke CoQ10 zorgt voor een goed cellulair metabolisme.

Coenzyme Q10 is een natuurlijk voorkomend lipide in ons lichaam dat met leeftijd uitgeput is.

Natuurlijk coënsiem Q10 draagt bij tot:

  • normale cellulaire metabolisme

More details

Based on 1 review

Show reviews

33,49 €

Add to wishlist

Share

Coenzyme Q10 van natuurlijke oorsprong wordt onder andere gebruikt bij de productie van energie *

CoQ10 werd ontdekt door Fred L. Crane van het Madison Institute, Wisconsin, meer dan een halve eeuw geleden en is geïdentificeerd als een electronransport in de mitochondria. De chemische structuur van deze liposoplosbare stof lijkt op die van vitamine E en kan daarom in het lipide gedeelte van de cel optreden. Er zijn 10 coenzym "Q" (een brief die verwijzen naar de quinongroep), maar coenzym Q10 is het enige coenzym dat wordt aangetroffen in menselijke weefsels. Het kan in het lichaam worden gesynthetiseerd uit fenylalanine, tyrosine en vitaminen B1, B6, E en foliumzuur.

Het vermogen van de lever om co-enzym Q10 te synthetiseren neemt echter af met de leeftijd. De referentiewaarde voor het bloedniveau van Co Q10 is 0,6 tot 1,8 μg / ml.

*Folia Biol (Praha).2016;62(2):53-66 | Effect of Simvastatin, Coenzyme Q10, Resveratrol, Acetylcysteine and Acetylcarnitine 
on Mitochondrial Respiration.

Voedingsinformatie

Actieve Ingrediënt

Door capsule

Coenzyme Q10 (ubiquinon)

geproduceerd door gistgisting

100mg

Conditioning
30 of 90 capsules.
Samenstelling
Coenzyme Q10 (hoog assimilerend ubiquinon geproduceerd door fermentatie van gisten en bacteriën); Vulstof: rijstzetmeel, capsulewand: 100% plantaardig pullulan.
Hoofdaanduiding
Sport
Specifieke indicatie
Tonus
Gebruik
1 capsule per dag met een glas water tijdens de maaltijd. In geval van chemotherapie is medisch advies nodig voordat coëzym Q10 wordt overwogen.
Recommandations
Het is raadzaam de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement is niet een substituut voor een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Een voedingssupplement is geen medicijn. Buiten bereik van kinderen houden. Informeer uw arts en / of apotheker als geneesmiddelen tegelijkertijd worden ingenomen. Voor zwangere of verpleegkundigen, zoek advies van uw therapeut. Blijf weg van licht en vocht.
Meldingsnummer
NUT/PL 495/9

Customer reviews

Reviews about this product
0
1★
0
2★
0
3★
0
4★
1
5★
10/10


Based on 1 review

  • Micheline H.
    Published 13/05/2021 à 18:40 (Order date: 03/05/2021)
    5

    Tres bienSimilar products

Related articles on blog

No related articles on blog

© 2021 LEPIVITS. Tous droits réservés | Création de site internet Produweb™
ga('send', 'pageview')