Fortisine_30 V.GELS-LEPIVITS

Satisfait ou rembourséSatisfait ou remboursé Échange en magasinÉchange en magasin Paiement à l'expédition.Paiement à l'expédition.

FORTISINE - LEPIVITS

Uiteraard deel aan de vernieuwing van energie.

Dit voedingssupplement helpt het lichaam bij vermoeidheid. Het bevordert de natuurlijke productie van neurotransmitters die betrokken zijn bij motivatie en concentratie.

L-tyrosine draagt bij aan :

  • Productie van dopamine
  • Productie van noradrenaline

Vitamine C helpt om :

  • normale werking van het zenuwstelsel
  • normale psychologische functies
  • cellen beschermen tegen oxidatieve stress
  • de vermindering van vermoeidheid

Koreaanse Ginseng en Eleutherococcus bevorderen de productie van fysieke en mentale energie.

More details

12,30 €

Add to wishlist

Share

Natuurlijk energetisch stimulerend middel! Bevordert de productie van catecholaminen en vermindert vermoeidheid.

Fortisine is een verbeterde formule van het product "Fortissim" van LEPPIN. L-tyrosine en vitamine C werden aan beide ginseng-extracten toegevoegd. Dit nieuwe complex verhoogt snel energie en bevordert de motivatie en hersenconcentratie. Inderdaad, L-tyrosine is het precursor-aminozuur van neurotransmitters (catecholamines). Het maakt onder andere dopamine (het hormoon van motivatie, tevredenheid en gemoedstoestand) mogelijk. Vitamine C vindt plaats door hydroxylatie met L-tyrosine bij de productie van norepinephrine (het hormoon van alertheid, alertheid, aandacht en concentratie).

Dit voedingssupplement moet 's morgens op een lege maag worden ingenomen, zodat tyrosine gemakkelijk door de bloed-hersenbarrière kan dringen. Adaptogene planten versterken de werking van het aminozuur.

Regain d'énergie

L-tyrosine neemt deel aan de productie van hersenneurotransmitters

L-tyrosine neemt deel aan de productie van hersenneurotransmitters

L-tyrosine is een conditioneel essentieel aminozuur. Deze tyrosine kan door onze cellen worden geproduceerd uit fenylalanine. In veel situaties (chronische stress, intense lichamelijke inspanning, herhaalde intellectuele concentratie, enz.) Kan dit aminozuur te veel worden gebruikt en leiden tot een vraag die de productiecapaciteit te boven gaat.

Terecht wordt dit aminozuur gevonden in een tekort bij een persoon die in een stressvolle situatie leeft, bij een student die slaagt voor examens, in een beroep waar een aanhoudende aandacht meerdere uren per dag nodig is.

Volgens verschillende experimentele studies leidt provocatie van tyrosine en fenylalanine uitputting bij gezonde proefpersonen tot apathie, een vertraging van de beslissingssnelheid, een afname van de stemming en een wijziging van de beloningsverwachtingen motivatie
[1].

Vitamine C is betrokken bij de productie van cerebrale noradrenaline

In onze hersenen wordt tyrosine omgezet in dopamine en dopamine in noradrenaline met behulp van vitamine C. Deze norepinephrine geproduceerd op het breinniveau "reptielenbrein" verhoogt de waakzaamheid die nodig is in het licht van een nieuwe situatie of gevaarlijk. Het is ook betrokken bij aandacht, concentratie en strijdbaarheid.

Volgens de wetenschappelijke literatuur draagt ​​norepinephrine/noradrenaline niet alleen bij aan de waaktoestand, maar is het ook essentieel voor nachtelijke neuroplasticiteit die langdurige opslag mogelijk maakt[2].

Ginsengs stimuleren fysieke en mentale energie

De toevoeging van ginseng in dit voedingssupplement versterkt de werking van L-tyrosine. Deze adaptogene planten stimuleren mentale en fysieke energie in het geval van vermoeidheid.

Fortisine voedingsinformatie

Actieve ingrediënten

Per gel

ADV%*

L-Tyrosine

150mg

-

Eleutherococcus Extract

150mg

-

Koreaans ginseng-extract

100mg

-

Vitamine C (l-ascorbinezuur)   

60mg

75

* Aanbevolen dagelijkse vergoedingen (Richtlijn 2008/100 / EC tot wijziging -> decreet 08.01.1992)

[1]Leyton M.et a., Effetcs on mood of acute phenylalanine/tyrosine depletion in heathy women , Neuropsychopharmacology, 2000, 22(1) :52-63
McLean A. et al., The effects of tyrosine depletion in normal healthy volunteers : implications for unipolar depression, Psychopharmacology (Berl.), 2004, 171(3) :286-97
Roiser J.P et al., The Subjective and Cognitive Effects of Acute Phenylalanine and tyrosine depletion in patients recovered from depression, Neuropsychopharmachology, 2005 ; 30(4) : 775-785.
[2]Brown R.E et al., Control of sleep and wakefulness, Physiol. Rev., 2012 ; 92(3) :1087-1187.
Tully K. et al., Emotionlal enhancement of memory : how norpinephrine enables synaptic plasticity, Mol. Brain., 2010 ;3 :15.
Conditioning
30 of 60 gelulen.
Samenstelling
L-Tyrosine, droog extract van Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) - wortel, droog extract van Ginseng (Panax ginseng CA Meyer) - wortel, vitamine C (ascorbinezuur-l-), vulstof microkristallijne cellulose; capsulewand: plantaardige cellulose (HPMC).
Hoofdaanduiding
Energie
Specifieke indicatie
Dépression
Gebruik
Voor volwassenen, 2 capsules per dag om de lift te consumeren. Om minimaal 20 minuten voor het ontbijt te consumeren. Voor kinderen vanaf 14 jaar, één capsule per dag bij zonsopgang.
Recommandations
Het is raadzaam de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Een voedingssupplement is geen medicijn. Buiten het bereik van kinderen houden. Licht uw arts en / of apotheker in als u tegelijkertijd geneesmiddelen gebruikt. Vraag zwangere of borstvoeding gevende vrouwen om advies. Niet geschikt voor kinderen Verwijderd houden van licht en vocht. Niet aanbevolen voor hyperthyreoïdie en hartkloppingen. Vermijd gelijktijdige inname van cafeïne. Mensen met hartkloppingen moeten eerst een magnesiumcursus nemen voordat ze Fortisine consumeren.
Meldingsnummer
NUT/PL 2406/27
Similar products

Related articles on blog

No related articles on blog

© 2021 LEPIVITS. Tous droits réservés | Création de site internet Produweb™
ga('send', 'pageview')